Kontorassistent
Er du god til at koordinere? Så er det dig vi mangler hos Seamar Scandinavia A/S

Som kontorassistent hos os arbejder du med mange forskellige typer af opgaver såsom koordinering af projekter, korrespondance med ansatte og kunder via mail og telefon samt ad hoc-opgaver.

Vi mangler dig, der kan arbejde i en, til tider, hektisk hverdag, hvor tingene kan gå hurtigt og opgaverne, skal eksekveres her og nu.

Dine opgaver:

  • Koordinering og booking af flyrejser, transport og bolig i samarbejde med salgsteamet
  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter, skatteansøgninger m.v.
  • Administrative opgaver, herunder vedligehold af database
  • Kundekontakt og koordinering af projekter
  • Varetage kontorservice-funktioner, herunder telefon og post
  • Diverse ad-hoc opgaver

Du er
En profil med interesse og flair for administration og koordinering. Du brænder for kommunikation og kontakt med andre mennesker og for at få tingene til at lykkes. Du kan samarbejde i team og arbejde selvstændigt. Vores hverdag er ofte præget af travlhed, og vi sætter derfor pris på, at du er initiativrig og lærenem. Du imødekommer hverdagens udfordringer og arbejdsopgaver med et positivt sind. Du er fleksibel og kan håndtere flere opgaver samtidig. Vi lægger endvidere vægt på, at du er ansvarsbevidst, mødestabil, omhyggelig, serviceminded og nysgerrig. Du besidder en generel IT-forståelse og er fortrolig med Office pakken.

Vi arbejder med deadlines på mange forskellige tidspunkter, hvorfor vi forventer en vis fleksibilitet ifht. opgaveløsninger. Der kan være mange indgangsvinkler til stillingen, men der er klart en fordel, hvis du har lignende erfaring fra andet job. Vi sørger selvfølgelig for oplæring i de mere brancherelevante termer og du får kompetente kollegaer at sparre med.

Jobbet indeholder en del kommunikation på både dansk og engelsk via telefon og mail – det er derfor væsentligt, at du formulerer dig klart og tydeligt i både skrift og tale på begge sprog, da vi har egne rekrutteringskonsulenter i Rumænien og Polen.

Vi tilbyder

  • 37 timers arbejdsuge ekskl. frokostpause.
  • Løn efter kvalifikationer. Pensionsordning og akupunktur/massage/frugtordning.
  • Gode kollegaer og en aktiv personaleforening.

Ansøgning
Vi modtager gerne ansøgninger fra begge køn.
Send dit CV og din ansøgning pr. e-mail til abs@seamar.dk mrk. ”Kontorassistent”. Deadline torsdag den 16.03.2023.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Anette Borsdal Stapriis på telefon: 30261878.

Har du ikke hørt fra os senest fredag den 21.04.22 betyder det, at du ikke er i betragtning til stillingen.


 

SEAMAR Scandinavia A/S tilbyder en bred vifte af ydelser og mandskab til marine- og offshoreindustrien, bygge- og anlægsbranchen og inden for industriel produktion. Virksomheden er dedikeret til at give deres kunder professionelle og skræddersyede tjenester og nøglefærdige løsninger, der altid er i overensstemmelse med branchens standarder og krav. SEAMAR Scandinavia har et alsidigt team af højtuddannede medarbejdere, der er klar til at hjælpe kunderne gennem alle faser af deres projekter.

SEAMAR Scandinavia A/S tilbyder højkvalitets og omkostningseffektive løsninger, support og konsulenttjenester. SEAMAR Scandinavia A/S blev startet af Claus Rask Boddum og Jesper Mariegaard med hovedkontor i Hirtshals og har cirka 100-300 medarbejdere, hvoraf 11 er funktionærer.

SEAMAR Scandinavia A/S er i stor vækst og i rivende udvikling og til at drive virksomheden og præge den fremadrettede udviklingsrejse, søges der derfor nu en CEO.