Kontakt os 24/7
og få hjælp!
  +45 98 44 17 44
OM SEAMAR
Vi tilbyder mandskabsløsninger
Hvem er SEAMAR Scandinavia A/S …
SEAMAR Scandinavia A/S tilbyder en bred vifte af ydelser og mandskab til marine- og offshoreindustrien, bygge- og anlægsbranchen og inden for industriel produktion.

Vi er dedikeret til at give vores kunder professionelle og skræddersyede tjenester og nøglefærdige løsninger, der altid er i overensstemmelse med branchens standarder og krav. For at opnå dette arbejder vi sammen med partnere og virksomheder, som både forbedrer og udvider vores tjenester. Vi har et alsidigt team af højtuddannede medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig gennem alle faser af dit projekt. SEAMAR Scandinavia A/S tilbyder højkvalitets og omkostningseffektive løsninger, support og konsulenttjenester.

Vi udlejer medarbejdere med følgende kompetencer:

0
Mio. kr. i omsætning i 2021/2022
0
Afsluttede opgaver i 2022
0
Medarbejdere til udlejning
0
års erfaring med mandskabsudlejning
dine fordele som kunde
vi er specialister, der leverer
kvalitet

Vi går den ekstra mil for at levere dig en kvalitetsservice, der stemmer overens med dine ønsker og krav til rekruttering af vikarer. Vi prioriterer altid hurtig og effektiv service, så din virksomhed aldrig skal gå uden mandskab længere end højest nødvendig.
Når du samarbejder med os, har du kontakt med et firma, der søger at være det allerbedste til mandskabsløsninger. Det er MEGET vigtigt for os at levere et unikt match, hvilket vi gør med respekt og professionalisme.
Vi er samtidig et firma, som til stadighed vil gøre alt for at imødekomme dine specifikke krav. Udlejning af mandskab skal defineres ved fleksibilitet, og det er derfor vores holdning, at din virksomheds særlige behov er det vigtigste.

seamar scandinavia A/S
vores vision
SEAMAR Scandinavia A/S er nationalt og internationalt anerkendt som et firma, der leverer fleksible mandskabsløsninger, samtidig med at der ydes ekstraordinære tjenester for at forbedre vores kunders succes og rentabilitet. Vi er forpligtet til at levere det højeste niveau af professionalisme, service og kvalitetshåndværk.
BRUG FOR EN PROFESSIONEL MANDSKABSLØSNING?
RING 24/7
+45 98441744
hvem står bag?

SEAMAR Scandinavia A/S blev startet af Claus Rask Boddum og Jesper Mariegaard med hovedkontor i Hirtshals. Vi har som virksomhed specialiseret os i mandskabsløsninger og har stor erfaring med at matche virksomheder med kompetente medarbejdere inden for marine, on- og offshore, industriel produktion og bygge- og anlægsbranchen.
Vores succes afhænger i høj grad af vores kompetente medarbejderes arbejdsindsats, og vi forsøger altid at tiltrække nye – og motivere og fastholde eksisterende medarbejdere.