afdelingsleder SØGES
CORE COMPETENCE SØGER AFDELINGSLEDER FOR SEAMAR SCANDINAVIA A/S TIL NY AFDELING I ESBJERG

SEAMAR Scandinavia A/S tilbyder med stor succes en bred vifte af mandskab til marine- og offshore industrien, bygge- og anlægsbranchen og inden for industriel produktion.

SEAMAR er dedikeret til at give kunderne professionel assistance og sparring til at finde de bedste folk til virksomhederne i Esbjerg området i overensstemmelse med branchens standarder og krav. For at opnå dette arbejder SEAMAR sammen med partnere og virksomheder, som både forbedrer og udvider tjenesterne. SEAMAR udgøres af et alsidigt team af højtuddannede medarbejdere, der er klar til at hjælpe gennem alle faser af projekterne. SEAMAR Scandinavia A/S tilbyder højkvalitets og omkostningseffektive løsninger, support og konsulenttjenester.

Som et led i strategien og en positiv udvikling har SEAMAR etableret en ny afdeling i Esbjerg. Hertil søges en energisk og kommerciel afdelingsleder, som får ansvaret for, sammen med firmaet, at udvikle afdelingen i Esbjerg. Esbjergområdet er et særligt spændende område med stort potentiale i relation til SEAMARs ydelser, og det bliver afdelingslederens opgave og ansvar at forløse dette. Se gerne mere på www.seamar.dk

STILLINGEN
Dine primære opgaver bliver som afdelingsleder, med direkte reference til CEO’en, at:

  • Implementere både den overordnede strategi og de fastsatte mål for SEAMAR og eksekvere handlingsplanen for Esbjerg afdelingen.
  • Opbygge og udvikle Esbjerg-afdelingen og varetage den daglige drift.
  • Sikre ledelse af afdelingen i Esbjerg med budgetansvar og fokus på mål og KPI’er.
  • Udvikle eksisterende kunder og via opsøgende salg og brug af dit netværk skabe nye kunder.
  • Løse bemandingsopgaver og følge op på projekter samt ajourføre It-systemet (Sympa).
  • Det vigtigste er, at du efter grundig oplæring tager ansvar og holder fokus og dermed viderefører de kompetencer og strukturer til Esbjergafdelingen, der gør SEAMAR til en succesfuld spiller på markedet.

DEN IDEELLE PROFIL
Den ideelle kandidat kommer gerne med en solid brancheerfaring fra det maritime eller fra olie/gas- eller vindindustrien, og du kan have flere års erfaring med bemandingsløsninger inden for disse brancher.

Din uddannelse er ikke afgørende, men du trives og agerer gerne i et dynamisk arbejdsfelt, hvor din evne til at skabe strukturer og overblik, giver dig den fornødne base til at prioritere og holde fokus i en til tider hektisk hverdag.

Du er igangsætter og energisk og ønsker højt tempo, men din målrettethed gør, at du ligeledes er en stærk afslutter og dermed kommer i mål. Da bemandingsløsninger er meget ”time to market” har du også en sund realisme i forhold til, hvad der rent faktisk kan lade gøre med den ønskede kvalitet, og dette deler du gerne med kunder og den øvrige SEAMAR organisation, så vinduet for succesfulde projekter udvides.

Du har givetvis et stærkt lokalt kendskab til virksomheder i Esbjerg og opland, og du ønsker at benytte dit netværk til at lave forretning. Du kommunikerer og forhandler godt på alle niveauer, og du er flydende i dansk/engelsk i skrift og tale.

Mest af alt har du som leder en naturlig gennemslagskraft, hvilket du ligeledes demonstrerer i interne relationer og hos kunderne.

Den ideelle profil er med andre ord en driftig person, der bevarer overblik og via en stærk analytisk tilgang kommer i mål.

SEAMAR TILBYDER DIG
Mulighed for at blive en del af den stadigt voksende succes og arbejde i en virksomhed, hvor etik, respekt, tillid og teamwork er i centrum. En central rolle, hvor du kan gøre en stor forskel sammen med dynamiske og kreative kollegaer. Du vil drage fordel af ordnede forhold med fast løn, bonus, pension og sundhedsordning, og der er stor fokus på, at du får personlig og faglig udvikling.

Vi afholder samtaler løbende og besvarer naturligvis gerne spørgsmål. Kontakt Partner Tommy Andreasen, Core Competence på mobilnummer +45 60 378 684 eller på mail ta@corecompetence.dk for yderligere spørgsmål.

Søg gerne ved at aktivere dette link.

Du kan læse mere om SEAMAR Scandinavia her på siden.

 


 

SEAMAR Scandinavia A/S tilbyder en bred vifte af ydelser og mandskab til marine- og offshoreindustrien, bygge- og anlægsbranchen og inden for industriel produktion. Virksomheden er dedikeret til at give deres kunder professionelle og skræddersyede tjenester og nøglefærdige løsninger, der altid er i overensstemmelse med branchens standarder og krav. SEAMAR Scandinavia har et alsidigt team af højtuddannede medarbejdere, der er klar til at hjælpe kunderne gennem alle faser af deres projekter.

SEAMAR Scandinavia A/S tilbyder højkvalitets og omkostningseffektive løsninger, support og konsulenttjenester. SEAMAR Scandinavia A/S blev startet af Claus Rask Boddum og Jesper Mariegaard med hovedkontor i Hirtshals og har cirka 100-300 medarbejdere, hvoraf 11 er funktionærer.

SEAMAR Scandinavia A/S er i stor vækst og i rivende udvikling og til at drive virksomheden og være med til at præge den fremadrettede udviklingsrejse, søges en afdelingsleder i Esbjerg.