CEO SØGES
Forretningsudvikling – Ledelse – Vækstvirksomhed

Kunne du tænke dig at stå i spidsen for driften og udviklingen i en international og velrenommeret virksomhed, og samtidig få en central rolle i forhold til at sikre virksomhedens vækstpotentiale? Som den kommende CEO til Seamar Scandinavia får du det overordnede ansvar for at drive, opbygge og videreudvikle virksomheden for derigennem at sikre virksomhedens vækstplaner både på nationalt og internationalt plan. Du får en ansvarsfuld nøglerolle, hvor du får mulighed for at blive en del af og sætte dit præg på virksomhedens fremadrettede vækstrejse. Samtidig bliver du en del af en succesfuld virksomhed med et godt og faglig kompetent personale, og hvor samarbejde
vægtes højt.

Du får en central lederrolle, hvor du med reference til bestyrelsesformanden bliver ansvarlig for at varetage både driften og ledelsen af virksomhedens afdelinger. Du hjælper afdelingslederne med at udvikle de lokale kontorer, hvor du får ansvaret for, at interne procedurer og processer implementeres og fungerer optimalt. Samtidig står du for at udvikle virksomhedens forretningsstrategi, hvor du omsætter de strategiske mål til konkrete handlingsplaner i samarbejde med bestyrelsen. Du får samtidig ansvaret for at opretholde og opbygge gode og langvarige relationer til virksomhedens kunder med henblik på at sikre virksomhedens vækstpotentiale.

For at få succes i rollen, kræver det, at du kommer fra en lignende stilling, hvor du har fået erfaring med forretningsdrift og -udvikling både på nationalt og internationalt plan samt erfaring med ledelse og eksekvering af vækst. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra industrien, hvorfra du har fået en solid forståelse for at drive forretning i en industrivirksomhed, vind-, olie-, gas- industrien eller den maritime sektor. Alternativt kan du have erfaring fra vikarbranchen, hvor du har erhvervet dig en forståelse for mekanismerne i udlejningsbranchen.

Du har en god IT-forståelse, ligesom du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person har du et kommercielt mindset, og du er udadvendt og tillidsvækkende, hvilket gør, at du er dygtig til at danne relationer. Dit store drive, din proaktivtet og din beslutningsdygtighed gør dig til en dygtig leder, som formår at sætte en tydelig retning. Det er samtidig vigtigt, at du er jordnær, ydmyg og respektfuld, og i samarbejdsrelationer er du kendetegnet af at være imødekommende og konstruktiv. Dit strategiske mindset, din økonomiske bevidsthed og dine tydelige kommunikationsevner gør dig ligeledes til en god og forretningsorienteret købmand.

Er du den nye CEO til SEAMAR Scandinavia? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, John Tveit på 20 77 43 33.

Du kan læse mere om SEAMAR Scandinavia her på siden.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.


 

SEAMAR Scandinavia A/S tilbyder en bred vifte af ydelser og mandskab til marine- og offshoreindustrien, bygge- og anlægsbranchen og inden for industriel produktion. Virksomheden er dedikeret til at give deres kunder professionelle og skræddersyede tjenester og nøglefærdige løsninger, der altid er i overensstemmelse med branchens standarder og krav. SEAMAR Scandinavia har et alsidigt team af højtuddannede medarbejdere, der er klar til at hjælpe kunderne gennem alle faser af deres projekter.

SEAMAR Scandinavia A/S tilbyder højkvalitets og omkostningseffektive løsninger, support og konsulenttjenester. SEAMAR Scandinavia A/S blev startet af Claus Rask Boddum og Jesper Mariegaard med hovedkontor i Hirtshals og har cirka 100-300 medarbejdere, hvoraf 11 er funktionærer.

SEAMAR Scandinavia A/S er i stor vækst og i rivende udvikling og til at drive virksomheden og præge den fremadrettede udviklingsrejse, søges der derfor nu en CEO.